lørdag, april 1, 2023
HjemNyheterSportL’Equipe: Arsenals 900 millioner kroners flopp på utlån er «åpen» for å...

L’Equipe: Arsenals 900 millioner kroners flopp på utlån er «åpen» for å bli

Det var mange som stusset da Arsenal fant frem det virkelig store sjekkheftet sommeren 2019 og egenhendig reddet økonomien til den franske klubben Lille ved å kjøpe høyreving Nicolas Pépé.

80 millioner euro (omtrent 900 millioner kroner) var og er mye penger selv for Arsenal. – Det som skulle bli daværende Unai Emery sin store signering, men endte opp med å floppe totalt og etter manges mening tok manageren med seg ned.

Mens Emery fikk sparken i noen måneder senere i slutten november var det ikke mulig å komme ut av kontrakten til Nicolas Pépé. – Også Mikel Arteta forsøkte å få det til å fungere, men han lykkes ikke han heller.

LES: Har trukket tilbudet til Antonio Conte

Det var en stund snakk om et utlån tilbake til Lille, men han endte istedenfor opp i et sesonglangt lån i Nice.

L’Equipe har som overskrift at Nicolas Pépé er åpen for å bli i Nice. – Kontrakten med Arsenal går ut neste sommer, men problemet vil trolig ikke være utkjøp.

Nicolas Pépé opplevde noe av det samme i Nice som da han kom til Arsenal. Nyansatt manager Lucien Favre som ble hentet inn etter at Christophe Galtier ble fristet over Paris Saint-Germain ble ikke lenge i jobben og midlertidig arvtager Didier Digard som overtok i januar er bare midlertidig og driver fra dag til dag.

Før denne sesongen lånte Arsenal ut 800 millioner floppen Nicolas Pépé til Nice. Nå går kontrakten ut og kantspillerens fremtid er usikker.

LES OGSÅ: Liverpool og Manchester United jager keeperen Vincent Kompany oppdaget

I følge L’Equipe, er Pépé selv åpen for å holde seg i klubben ikke er sikre på om de ønsker å beholde 27-åringen fordi han rett og slett ikke har «vært synlig nok».

Pépé, som nettopp har kommet tilbake fra en kneskade, har scoret åtte mål på 24 kamper denne sesongen.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments