torsdag, mars 23, 2023
HjemNyheterJeg tror vi kan være sjeleglade for at vi har en dyktig...

Jeg tror vi kan være sjeleglade for at vi har en dyktig statsminister

Jeg tror vi kan være sjeleglade for at vi har en dyktig statsminister


Det er mange som uffer og jamrer seg over regjeringen om dagen fordi de mener regjeringen gjør altfor lite.

Ja, så ille har det blitt at de tror at regjeringen setter kjepper i hjulene for folk og at høye strømpriser, inflasjon og stigende renter er en villet politikk.

Hva er det med folk, ser de ikke skogen for bare trær?

Hele Europa er rammet av en grusom krig i Ukraina som gir store ringvirkninger, der både høye strømpriser, inflasjon og økte renter rammer oss alle.

Kritikken vil ingen ende ta. Og at regjeringen tar grep og gir milliarder i strømstøtte samtidig som de holder igjen pengebruken for å stagge inflasjonen og stigende renter virker det ikke som klagekoret evner å ta inn over seg.

Heller ikke at regjeringen kommer med en storstilt kraftplan der det skal produseres mer vannkraft, solkraft, mer vindkraft både til havs og på land for å løse energibehovet lukker denne gjengen ørene for.

Nå kan det virke som om regjeringen har fått halve kongeriket på nakken som merker ringvirkningene av en krig som regjeringen ikke rår over.

Det er som de tror at løsningen på problemene ligger i en ny regjering med Erna Solberg i spissen som vil hjelpe nordmenn ut av uføret.

Les også: Hva synes du om Støre som statsminister?

Men hvem tror vel egentlig på at Solberg-regjeringen vil hjelpe det norske folk gjennom vanskelige tider, som har styrt et land i åtte år der de fritt kunne bruke oljemilliarder og sørge for at de rike fikk mer, avgiftene økte og forskjellene føk i været.

Nei, det er ikke høyrepolitikk å ville hjelpe, for der i gården har de rike vennene mer enn nok på bok til å betale hva det måtte være.

Igjen så troner Høyre høyt på meningsmålingene, og glemt er alt om hvorfor folk kastet Høyre og Frp på dør. Man kan nærmest høre jubelropene over meningsmålingene som går deres vei uten at de trenger å løfte en finger.

Er det noe historien har vist oss så er det at det aldri har vært populært å lede et land i nedgangstider.

I dag kunne vi lese at Arbeiderpartiets søsterparti i Danmark også sliter på meningsmålingene, der regjeringspartiet får omtrent samme oppslutning som Arbeiderpartiet har i Norge.

Jeg tror vi kan være sjeleglade for at vi har en dyktig statsminister og en regjering som tar ansvar og leder landet gjennom en vanskelig tid.

Vi kan takke gudene for at vi ikke har en regjering i en tid som denne bestående av et populistisk parti som Frp som ville tatt enkle og uansvarlige løsninger kun for å score på meningsmålingene – og et Høyre som ville tatt fra de fattige og gitt til de rike.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments