onsdag, mars 22, 2023
HjemNyheterSportHenter nødvendig hjelp fra Liverpool

Henter nødvendig hjelp fra Liverpool

Ajax mistet forrige sommer treneren som hadde ledet klubben tilbake til gammel storhet, hentet inn Alfred Schreuder som ny hovedtrener og solgte i samme slengen en håndfull nøkkelspillere. Schreuder holdt til januar før han fikk sparken. Nå er det tid for å få den stolte Eredivisie-klubben tilbake på sporet. Edwin van der Sar har vendt seg mot Liverpool.

Den tidligere erkerivalen til United-keeperen (nå Ajax-boss), går også gjennom en endringsprosess. Den tidligere sportsdirektør Michael Edward har forlengst forlatt suksessprosjektet på Anfield, Juian Ward har fylt rollen siden forrige sommer, med signeringer som Luis Diaz og Darwin Nunez på samvittigheten.

LES: Har trukket tilbudet til Antonio Conte

På slutten av 2022 ble det kjent at Ward hadde sagt opp og ville forlate Liverpool etter sesongen. Ward har hatt ulike roller siden 2012 og har som Edwards spilt en viktig rolle i klubbens suksess de siste fire årene.

Ifølge The Mirror er Ward og Ajax nå enige om kontrakt, der Ward går inn i jobben som sportsdirektør, stillingen som ble holdt av Marc Overmars frem til han fikk sparken for «upassende atferd».

LES OGSÅ: Liverpool og Manchester United jager keeperen Vincent Kompany oppdaget

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments