lørdag, april 1, 2023
HjemNyheterSportEkspertene måpte av Thingnes Bø: – Hva er det han driver med?

Ekspertene måpte av Thingnes Bø: – Hva er det han driver med?


I tett tåke viste skiskytterkongen Johannes Thingnes Bø vei, og kronet av en fantastisk sesong med sin 19. seier.
Som så mange ganger før denne sesongen kunne stryningen gå i mål i ensom majestet. Denne gang var det for siste gang for sesongen, på hjemmebane i Holmenkollen.
– Han bare dundrer på. Det er så fascinerende å se på. Det er altså så enormt, sier NRK-kommentator Ola Lunde. – Det ser ut som en søndagstur, men vi ser jo på klokka at det ikke er det. Hva er det han driver med? sa kollega Andreas Stabrun Smith.
Thingnes Bø hadde to bom på fire skytinger, men vant likevel med 26,2 sekunders margin ned til sveitsiske Niklas Hartweg, som tok en overraskende andreplass. Vetle Sjåstad Christiansen tok den siste pallplassen.
– Det er helt, helt utrolig. Det finnes ingen løpere i verden som er på dette nivået. Han styrte jo hele fellesstarten i dag, sier Ola Lunde om Thingnes Bø.
Quentin Fillon Maillet tok den «sure» fjerdeplassen, mens Sturla Holm Lægreid ble nummer fem. Tarjei Bø og Johannes Dale ble nummer sju og 22, mens Filip Fjeld Andersen hadde en virkelig mørk dag. Han måtte i ti strafferunder og endte sist av alle som nummer 30.

Les mer

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments