lørdag, april 1, 2023
HjemNyheterSportReturnerer til Manchester United

Returnerer til Manchester United

Da Manchester Uniteds brasilianske venstrebacken Alex Telles i fjor sommer ble lånt ut til Sevilla ut sesongen lå det en kjøpsopsjon i avtalen. – Det var også snakk om retur til Porto, som kan kom fra sommeren 2020, men det fristet mer å spille i La Liga enn å dra til Portugal.

Mye har skjedd siden i fjor sommer, i oktober fikk manager Julen Lopetegui sparken. (Han leder nå Wolverhampton) – Det var Lopetegui som ivret for en avtale om Telles. Arvtager Jorge Sampaoli er tydeligvis ikke like ivrig.

Les: Innsamling til tidligere Tippeliga-spiller tar av!

Daily Mirror opplyser at Sevilla har bestemt seg for ikke å kjøpe Telles, og dermed forventes bakspilleren å returnere til United i sommer, han har kontrakt med den engelske klubben frem til sommeren 2024.

Egentlig litt overraskende, 30-åringen har siden spilt 26 kamper for den spanske klubben.

Les: Står klar med svimlende 180 millioner euro!

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments