torsdag, mars 23, 2023
HjemNyheterEn person pågrepet etter knivstikking på Skøyen i Oslo

En person pågrepet etter knivstikking på Skøyen i Oslo

En person pågrepet etter knivstikking på Skøyen i Oslo


Lørdag ettermiddag ble to personer ble funnet knivstukket på Skøyen i Oslo, og en annen person er lettere skadd i voldshendelsen.

Politiet har tatt hånd om fire involverte.

Operasjonsleder Marita Aune opplyser til NTB at de har kontroll på alle parter, men ikke vet hvem som har gjort hva.

– Vi fikk melding om slagsmål i en leilighet. Da vi kom til stedet, fant vi en person som var lettere skadd. Det var flere som hadde løpt fra stedet, og vi kom i kontakt med ytterligere en person ute som var knivstukket, sier Aune.

Les også: Funn av kvinne i fryser i Sverige: Har trolig vært død i åtte år

Lite barn til stede

Innsatsleder på stedet, Svend Bjelland, opplyser til Avisa Oslo at det skal ha vært et barn til stede i leiligheten der en person ble knivstukket.

– Vi fikk melding klokken 15.56 om at det var slåssing i en leilighet på Skøyen. En person ble funnet skadd inne i leiligheten, og en person og et lite barn skal ha forlatt leiligheten. Etter kort tid får vi kontroll på denne personen og dette barnet, heldigvis. Da viser det seg at personen er stukket flere ganger med en skarp gjenstand, forteller han.

Personen som ble knivstukket er ivaretatt av helsevesenet.

Politiet rykket ut med mange patruljer til området og jobber med å finne ut hvilken relasjon det er mellom de involverte. De regner med at knivstikkingen skjedde innendørs.

Oslo, Norway 20230318. 
Knivstikking i leilighet på Skøyen.
Foto: Terje Bendiksby / NTB

BARN TIL STEDE: Politiet opplyser at det også var et liste barn til stede da voldshendelsen tok sted lørdag ettermiddag. Foto: Terje Bendiksby (NTB)

– Vi vet ikke hva som var åstedet, men det er nærliggende å tro at det er i den leiligheten det er snakk om, sier Aune til avisen.

Politiet opplyste at de hadde kontroll på alle parter, men ikke på hvem som hadde gjort hva.

Klokken 20.39 kan politiet imidlertid bekrefte at en av de involverte er pågrepet og kjørt til arresten etter voldshendelsen.

Ukjente relasjoner

Bjelland ønsker ikke å kommentere relasjonene mellom de involverte og ønsker heller ikke å si noe om hvor mange som befant seg i leiligheten.

– Jeg ønsker ikke å si hvor det har skjedd, men vi har en formening om hvor åstedet er, og vi har kontroll på det stedet, sier han.

Senere på kvelden opplyste politiet at det var gjort kriminaltekniske undersøkelser av åstedet.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments