lørdag, april 1, 2023
HjemNyheterFlytter til utlandet: – Jeg kjeder meg ihjel

Flytter til utlandet: – Jeg kjeder meg ihjel

Flytter til utlandet: – Jeg kjeder meg ihjel


Saken oppdateres!

– Når jeg er hjemme så går jeg på veggen, jeg kjeder meg ihjel. Det er nå jeg er ung og har muligheten til å stikke ut i verden og oppleve ting, sier Isabel Raad (28) i en videosnutt delt på Instagrams historiefunksjon fredag ettermiddag.

Saken ble først omtalt av TV 2.

Denne uken signerte hun papirer med eiendomsmegler for å selge leiligheten hun eier i Oslo, og nå går altså turen til utlandet. Hvor hun skal flytte, sier derimot ikke Raad noe om – annet enn at det er til varmere strøk.

Raad skriver på Instagram at hun er takknemlig for at hun lever det livet hun gjør, og har muligheten til å jobbe fra hvor som helst i verden. Hun påpeker også at hun blir mer motivert når hun ikke er i Norge, og at hun tror følgerne vil sette pris på innholdet hun deler fra sitt nye hjemsted.

– Jeg er i 20-årene, har ingen mann, ingen barn og ingen jobb som holder meg her. Dette er tiden jeg kan gjøre noe så stort som dette, og det føles så riktig, skriver hun.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments