lørdag, april 1, 2023
HjemNyheterAnniken Jørgensen selger millionleiligheten etter et drøyt år: – Vil ha et...

Anniken Jørgensen selger millionleiligheten etter et drøyt år: – Vil ha et annet prosjekt

Anniken Jørgensen selger millionleiligheten etter et drøyt år: – Vil ha et annet prosjekt


I september 2021 kunne influenser Anniken Jørgensen (26) dele gladnyheten om at hun hadde funnet drømmemannen, etter lang tid med romanserykter.

Noen måneder senere kunne hun røpe at de også hadde kjøpt sin første leilighet sammen, og et halvt år etter delte hun nyheten om at kjæresten, Theo Engelstad (27), hadde fridd til henne.

Les også: Kjæresten vil ha barn, det vil ikke Anniken Jørgensen: – Jeg skal ikke føde en unge bare for å redde et forhold

PÅ RØD LØPER: Anniken Jørgensen hadde med seg forloveden Theo Engelstad på rød løper i fjor sommer. Her fra Elles sommerfest. Foto: Eline-Jeanette V. Kleven (Nettavisen)

Siden den gang har de også blitt kollegaer, og nå ser det ut til at duoen har nok et spennende prosjekt foran seg.

I et innlegg på Instagram forteller Jørgensen at parets leilighet er lagt ut for salg.

Det var Se og Hør som først omtalte saken.

Rålekker hjørneleilighet

Den 96 kvadratmeter store leiligheten, som ligger på St. Hanshaugen i Oslo, ble lagt ut for salg tidligere denne uken til en prisantydning på 11.890.000 kroner.

Leiligheten ligger i andre etasje, og rommer blant annet to soverom og har en takhøyde på tre meter, ifølge salgsoppgaven.

Les også: Brøt med managementet og ansatte forloveden: – Han er «pimpen» min

«Dette er en rålekker treroms hjørneleilighet med gjennomgående høy standard, originale detaljer som stukkatur og rosetter, kakkelovn i stue, balkong og svært populær beliggenhet på St. Hanshaugen» står det i salgsoppgaven.

Se bilder av leiligheten i videoen under:


Anniken Jørgensen har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Vil ha over én million mer

Ifølge dokumenter Nettavisen har tilgang til, kjøpte paret leiligheten i desember 2021 til 10.600.000 kroner. Nå ber de altså om nesten 1,3 millioner kroner mer.

Les også: Får ikke solgt Oslo-leiligheten – nå er prisen dumpet

Siden de flyttet inn i har de gjort flere endringer i leiligheten. Blant annet har paret pusset opp både kjøkken og bad i løpet av 2022. Det er også satt på veggrammer i løpet av fjoråret.

NYOPPUSSET: Anniken Jørgensen og forloveden har pusset opp badet siden de flyttet inn. Foto: Marika Mørkestøl (Marikafoto)

Hva som er grunnen til at paret nå velger å flytte fra den lekre leiligheten er ikke kjent, men i en kommentar under hennes eget innlegg på Instagram svarer hun på flere spørsmål angående leilighetssalget.

STUE: Det er høyt under taket i hele leiligheten. Foto: Marika Mørkestøl (Marikafoto)

På spørsmål om hvor paret har tenkt til å bosette seg etter salget, svarer Jørgensen at hun ikke vet enda. Influenseren får også flere spørsmål om hvorfor de selger leiligheten.

«Jeg vil bare ha et annet prosjekt. Jeg elsker renovering!», svarer 26-åringen i en kommentar.

NYTT: Også kjøkkenet har fått seg en renovering siden paret flyttet inn i leiligheten. Foto: Marika Mørkestøl (Marikafoto)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments