lørdag, april 1, 2023
HjemNyheterTidlig innhopp for King da Batshuayi ble skadd

Tidlig innhopp for King da Batshuayi ble skadd

Tidlig innhopp for King da Batshuayi ble skadd


Belgieren lot til å pådra seg en lyskestrekk da han sprintet ut av eget felt for å starte en kontring etter dødball. Han gikk rett i bakken og hadde tydelig store smerter. Han pekte mot lysken da han fikk medisinsk assistanse og holdt seg for ansiktet mens han litt senere ble båret ut.

King måtte i all hast varme opp og erstatte spissen. Han ble utelatt fra Ståle Solbakkens tropp til de forestående EM-kvalifiseringskampene fordi han «ikke er der vi vil at han skal være».

Fenerbahçe skal prøve å ta igjen 0-2 fra bortekampen mot Sevilla.

Også Fredrik Ulvestad fikk et tidlig innhopp i torsdagens europacupkamper i Tyrkia. Han kom inn for Sivasspor før det var spilt et kvarter av returkampen mot Fiorentina i conferenceligaen. Charis Charisis satte seg ned og tok seg til låret etter å ha vært med å klarere et hjørnespark, og Ulvestad kom inn.

Sivasspor prøver å revansjere 0-1 i bortekampen.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments