lørdag, april 1, 2023
HjemNyheterSportPep Guardiolas forlengelse endrer betingelsene i kontrakten til Erling Braut Haaland

Pep Guardiolas forlengelse endrer betingelsene i kontrakten til Erling Braut Haaland

Interessen for Eling Braut Haaland er gigantisk ikke bare i Norge. – Han er i en eksklusiv klubb med tre spillere som noen sinne har scoret fem mål i en Champions League kamp. – Begeistringen får Haaland er trolig ikke særlig stor i Leipzig, men det begymrer ingen.

Det kan bli lenge til Haaland blir å se for en annen klubb!

Det har vært mye snakk om Erling Braut Haaland sin utkjøpsklausul. – Først ble det benektet at det var en i det hele tatt, men så kom det frem at det var en, men at den var veldig stor. Manchester City manager Pep Guardiola var svært viktig for at Erling Braut Haaland valgte å dra til de lyseblå, det kommer også frem i betingelsene i hans avtale.

Les: Guardiola «reddet» Haaland fra et liv i kjedsomhet

Oriol Domenech i Catalunya Radio forklarer hvordan forlengelsen av Pep Guardiola sin avtale endrer betingelsene til den norske målmaskinen. Selv om han signerte frem til 2027, var året merket med rødt av alle 2024, da 200 millioner euro-klausulen trer i kraft. Men ifølge Domenech er et element i kontrakten hans knyttet til Guardiolas fremtid.

Det ble spesifisert at exit-klausulen ville bli utvidet frem til juni 2025 hvis Pep Guardiola forlenger. – Det har den spanske manageren allerede gjort og dermed er også er også Haalands klausul automatisk fornyet.

Guardiola landet på Etihad i 2016 og har siden gjort City til den mektigste klubben i England.

Han har vunnet fire av de fem siste Premier Leagues, en FA-cup, fire ligacuper og to Community Shields. Han var også finalist i Champions League i 2020-21 (tapte finalen på Estadio do Dragao mot Chelsea) og semifinalist forrige sesong (de ble slått ut av Real Madrid). Han var bare trofelløs i sin første sesong (2016-17).

LES OGSÅ: Gareth Bale har fått sin arvtager

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments