tirsdag, mars 28, 2023
HjemNyheterSportPengesterk delegasjon har landet i Manchester

Pengesterk delegasjon har landet i Manchester

Manchester United sine eiere, Glazer, familien er litt sutrete på at det bare har kommet inn bud på klubben for rundt 50 milliarder, mens de vil ha over 60. – Det kan tenkes det er noe som bøtes på veldig snart for sjeik Jassim Bin Hamad Al Thani har sendt folkene sine til Manchester for å snakke igjennom en deal. – Hva er ti milliarder fra eller til for en som sitter på en av verdens største gass-resurser.

BBC melder i dag at Qatar-sjeiken Jassim Bin Hamad Al Thani som annonserte han var en av kjøperne for en måned siden har sendt folkene sine til England for å møte med klubben.

LES: Dommeren la til ville 42 minutter ekstra i seriekamp!

Jassim Bin Hamad Al Thani er styreleder i en av de største bankene i landet (QIB, Qatar Islamic Bank), sammen med gode venner (konsortium) har han lagt inn et bud på Manchester United med ønske om å overta 100% av klubben.

Manchester United og sjeikens folk skal møte i dag, mens den andre kandidaten til å kjøpe Manchester United er Sir Jim Ratcliffe. – Englands rikeste skal møte klubben fredag.

Manchester United eies for tiden av den amerikanske Glazer-familien. Glazer-familien krever angivelig over fem milliarder pund, nesten litt over 60 milliarder kroner. – Den ekstreme prisingen står selv om The Financial Times mener Manchester United er verdt i underkant av to milliarder pund.

Les på Sportsrevyen: Her er de åtte lagene som er igjen i kampen om Champions League-tittelen

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments