tirsdag, mars 28, 2023
HjemNyheterSportManchester United mener alvor i kampen om Bellingham

Manchester United mener alvor i kampen om Bellingham

Manchester United er klare til å bli med i budkrigen om Jude Bellingham. Overgangssummen for den engelske landslagsspilleren antas å havne på minimum €125 millioner (£110 millioner).

Summen for 19-åringen vil være rekord for en britisk spiller, og overgå de 100 millioner pundene Manchester City betalte for Jack Grealish.

LES OGSÅ: Ønsket av fem Premier League-klubber!

Overgangen vil også bli ny transferrekord betalt av en engelsk klubb om han havner i Premier League. Rekorden i dag er på £106 millioner som Chelsea betalte for midtbanespilleren Enzo Fernandez i januar.

City ønsker også Bellingham – sammen med Liverpool og Real Madrid – og United har nå meldt sin interesse. Chelsea har ikke utelukket å legge inn bud, men aksepterer at de ikke er blant favorittene til Bellinghams signatur.

City og Real Madrid er blant favorittene til å vinne årets Champions League og en seier kan imponere 19-åringen. Du kan tippe på din favoritt og gjøre som en svensk spelare ska testa ett nytt spelbolag for å finne den beste oddsen på årets Champions League-vinner.

Borussia Dortmund insisterer på at de fortsatt ønsker å beholde Bellingham, i det minste for én sesong til, og at det ikke er gitt at han forlater på slutten av denne sesongen.

Telegraph Sport forstår imidlertid at samtalene nå intensiveres om Bellinghams fremtid og en avgjørelse skal tas i løpet av de neste ukene om hans foretrukne reisemål. «Alt er åpent,» sa en kilde nær spilleren til avisen.

I Liverpool ser de på Bellingham som en fremtidig kaptein og en naturlig arving til Steven Gerrard og Jordan Henderson.

Det har vært mye snakk om at Bellingham ønsker å gå til Anfield, men de andre klubber aksepterer ikke dette og samtaler pågår fortsatt.

Et stort hinder for Liverpool er også om de faktisk har råd til å matche prisen, spesielt hvis de ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League-fotball. Liverpool kan imidlertid snart få en innsprøytning av penger fra nye investeringer og har ikke brukt så mye de siste sesongene heller.

Penger kan også begrense Uniteds sjanser med Ten Hag vel klar over at han må selge for å betale for eventuelle overganger denne sommeren, med mindre nye eiere kommer inn.

LES: Aston Villa går for Arsenal-spiller

Øverst på lista er en ny spiss og Napolis Victor Osimhen eller Tottenhams Harry Kane, med ett år igjen av kontrakten. – en klar prioritering. Han er også imidlertid klar over at United må forbedre midtbanen sin og vil prøve å skaffe midler til både Bellingham og en ny spiss.

Ten Hag er også en stor beundrer av Bellingham og ser på ham som et generasjonstalent som også kan bli en fremtidig kaptein i klubben.

Pengesterke City vil sannsynligvis matche ethvert bud på Bellingham som kan finansiere avtalen med det potensielle salget av Bernardo Silva, som er linket til Barcelona og Paris Saint-Germain.

Champions League-mesterne Real Madrid, som slo Liverpool ut onsdag kveld i 16-delsfinalen, har fridd til Bellingham en stund med lokale medier som hevder at han vil være en del av en ny, ung, dynamisk midtbane for fremtiden sammen med de franske stjerneskuddene Eduardo Camavinga og Aurelien Tchouameni.

Les hele saken
Author: Alan Hansen

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments