tirsdag, mars 28, 2023
HjemNyheterSportManchester United er i Roma og speider på Tammy Abraham fånyttes

Manchester United er i Roma og speider på Tammy Abraham fånyttes

Manchester United ser ut til å virkelig steppe opp interessen for Roma-spissen Tammy Abraham. Ikke bare en, men flere speidere fra Old Trafford var på plass da Roma møtte Real Sociedad nylig. – Det er ingen hemmelighet at United «skal» signere en mer tradisjonell «nummer 9»-spiss i sommer og det kan se ut til at Abraham, med en fortid i Chelsea, står høyt på ønskelisten.

Italienske la Republica som melder at Premier League-klubben hadde folk på tribunen i den aktuelle kampen og at de er klare til å gå inn i dialog med Roma så snart som mulig. – Det er flere klubber som er interessert i den engelske spissen, men det er ikke der problemet ligger for Manchester United.

Les: Villig til å betale millioner for å dumpe totalt overflødig Everton-spiller

Selvsagt blir det en konkurranse med Borussia Dortmund som også har et godt øye og folk på tribunen når Tammy Abraham spiller, verre er det med 25 åringens fortid på Stamford Bridge.

Chelsea ha nemlig en opsjon på å hente tilbake Abraham ved en eventuell overgang. Det er med andre ord de blå som bestemmer, først hvis de ikke ønsker spissen tilbake, er det fritt fram for andre klubber.

25-åringen scoret 27 mål på 53 kamper for Roma sist sesong. Denne sesongen har det blitt sju mål på 36 kamper. – Det er ikke snakk om at Chelsea, som har Manchester United som en stor konkurrent om topp fire neste sommer vil la en habil målscorer som Tammy Abraham gå til de røde djevlene hvis de kan hindre det. – Og det kan de! .

Paul Pogba: 2 602 310 pr minutt

Interessen for Tammy Abraham er ikke ny, Manchester United har vært på helt siden Chelsea solgte han til Roma sommeren 2021. – Men da som nå, Chelsea vil ikke møte han på motsatt banehalvdel.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments