tirsdag, mars 28, 2023
HjemNyheterInfantino med oppsiktsvekkende tale: – Jeg forstår ikke hvorfor dere er så...

Infantino med oppsiktsvekkende tale: – Jeg forstår ikke hvorfor dere er så slemme

Infantino med oppsiktsvekkende tale: – Jeg forstår ikke hvorfor dere er så slemme


Vi oppdaterer saken!

Torsdag ble Gianni Infantino gjenvalgt som Fifa-president uten noen motkandidater. Gjenvalget var dermed en ren formalitet, og ble gjort i Rwandas hovedstad Kigali.

Sveitseren har vært offer for massiv kritikk, spesielt i forbindelse med fotball-VM i Qatar i fjor. Norges fotballpresident Lise Klaveness var blant de europeiske delegatene som nektet å klappe inn Infantino til fire nye år.

Etter å ha blitt gjenvalgt stilte Fifa-presidenten til pressekonferanse. Da kom han med en kraftsalve mot pressen.

– Jeg vil starte med noen bemerkninger. Dere husker før VM, da følte jeg at jeg måtte forsvare VM. I dag, etter å ha blitt gjenvalgt, føler jeg at jeg må forsvare Fifa. Det er noe jeg virkelig ikke forstår, innledet Infantino.

Slik startet sveitseren tordentalen mot pressen, før han fortsatte å lange ut.

– Jeg forstår ikke hvorfor dere er så slemme? Hvorfor? Hvorfor? Jeg forstår det ikke.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments