lørdag, april 1, 2023
HjemNyheterSportBrattset Dale tilbake for Norge etter fødsel – tre debutanter tatt ut

Brattset Dale tilbake for Norge etter fødsel – tre debutanter tatt ut


Kari Brattset Dale gjør landslagscomeback etter at hun ble mor i fjor høst. Tre ny fjes er med i uttaket til håndballkvinnenes dobbeltkamp mot Montenegro.
Troppen til landslagssjef Thor Hergeirsson ble sluppet torsdag. I alt 22 spillere er tatt ut til kampene mot Montenegro 6. og 8. april.
Samlingen blir den første for Brattset Dale etter at hun i november fikk en sønn. Linjespilleren har ikke spilt for Norge siden mars i fjor.
Eli Marie Raasok, Live Rushfeldt Deila og Kristiane Knutsen er debutanter i uttaket.
– Det er en tropp med de aller fleste av våre sentrale spillere tilgjengelig. Samtidig får noen av våre rekrutter mulighet til å vise seg fram og samtidig skaffe seg gode referanser og læring. Vi gleder oss stort til samling og folkefest i Ørsta og Volda, sier Hergeirsson.
Han gir også fornyet tillit til Olivia Lykke Nygard og Oda Mastad. Begge var med A-landslaget for første gang under Golden League-turneringen i Nederland tidligere i måneden.
Norge er allerede sikret en plass og slipper å spille kvalifisering til VM-sluttspillet senere i år. Dermed blir det testkjøring mot Montenegro når andre nasjoner spiller kvalikkamper. (NTB)

Les mer

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments