lørdag, april 1, 2023
HjemNyheterLayouni møtte ikke på Vålerenga-trening etter avslått bud

Layouni møtte ikke på Vålerenga-trening etter avslått bud

Layouni møtte ikke på Vålerenga-trening etter avslått bud


Mandag morgen samlet Vålerenga-troppen seg til en ny treningsuke etter helgen på KFUMs bane på Ekeberg i Oslo. Fokuset på en potensiell overgang for Osame Sahraoui er naturlig nok en av tingene VIF må håndtere kort tid før det internasjonale overgangsvinduet stenger natt til onsdag.

Nettavisen avslørte tidligere mandag at Heerenveen har lagt inn et bud på Sahraoui og klubbene er fortsatt i dialog for å se om de kan komme til enighet.

Les også: Nettavisen erfarer: Vålerenga har mottatt nytt Sahraoui-bud

Men i kulissene har det også skjedd ting rundt andre spillere i troppen. Mandag var Amor Layouni fraværende på VIFs trening, noe TV 2 meldte først mandag. Den svenske kantspilleren skal ha oppgitt «personlige årsaker» som grunn til at han ikke møtte opp på trening, får Nettavisen opplyst.

– Jeg ønsker ikke å kommentere saken, innleder Layounis agent Michael Kallbäck til Nettavisen.

Han letter likevel litt på sløret når han blir spurt om hva som vil skje videre i saken.

– Kommer han til å dukke opp på trening i morgen?

– Det har jeg veldig vanskelig for å se, sier Kallbäck videre.

Etter det Nettavisen får opplyst anser VIF-ledelsen Layounis fravær som ureglementert. Grunnen skal altså være at en klubb fra Kypros nylig kom med et bud på 30-åringen som VIF til slutt valgte å avslå. Layouni har ikke besvart Nettavisens henvendelser i saken.

Verken Vålerengas sportssjef Joacim Jonsson eller trener Dag-Eilev Fagermo har besvart Nettavisens henvendelser i saken mandag.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments