mandag, januar 30, 2023
HjemNyheterSportSteen Olsen med karrierebeste i storslalåm

Steen Olsen med karrierebeste i storslalåm


Henrik Kristoffersen lå godt an til å få sin revansje etter gårsdagens slalåmfiasko. Han hadde tredje beste tid etter første omgang, men han fikk det for tøft nedover storslalåmløypa i Schladming, Østerrike, og endte på femteplass.
Men en annen nordmann som virkelig fikk det til å stemme både i første, men spesielt i andre omgang, var unggutten Alexander Steen Olsen (21). Han klatret hele 13 plasser i andre omgang og endte på fjerdeplass. Det er karrierebeste for juniorverdensmesteren som etter all sannsynlighet har sikra VM-plassen i både slalåm og storslalåm.
– Han gjør som han har gjort i det siste veldig trygge, fine første omganger også klinker han til i andre omgang med litt mer risiko, og da ser du hva som bor i han. Han topper det i dag, sier NRKs eksperkommentator Lars Elton Myhre.
Det ble dobbelt sveitsisk i Østerrike med Loïc Meillard øverst på pallen. Gino Caviezel som nummer to og en storfornøyd Marco Schwarz på tredjeplass.
Det ble ingen pallplass på Norge i dag, men likevel var det en fantastisk norsk laginnsats. Aleksander Aamodt Kilde imponerte og sikret åttendeplassen, mens Lucas Pinheiro Braathen blir nummer ti. Leif Kristian Nestvold-Haugen endte til slutt på 19.-plass.

Les mer

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments