mandag, januar 30, 2023
HjemNyheterStart-spiller solgt til rumensk klubb

Start-spiller solgt til rumensk klubb

Start-spiller solgt til rumensk klubb


Start bekrefter overgangen på sine nettsider onsdag.

– Jeg ønsker å takke alle Starts supportere, og alle som jobber i klubben, for tiden jeg har vært her. Alle har villet meg godt, og jeg har følt meg hjemme fra den første dagen jeg kom hit, sier Ndong.

– Universitatea Craiova er en stor klubb, og dette er en viktig avgjørelse for meg, legger han til.

Ndong kom til Start i september 2021 på en låneavtale fra belgiske KVC Westerlo. Låneavtalen strakte seg ut 2021, med mulighet for permanent overgang, og i november i fjor forlenget Ndong kontrakten fram til sommeren 2024.

I alt har Ndong spilt 37 kamper for Start. Han har også flere A-landskamper for Ekvatorial-Guinea, blant annet i Afrikamesterskapet.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments