tirsdag, januar 31, 2023
HjemNyheterSportJobber med et bud på Rosenborg-spiss etter å ha fått mange millioner...

Jobber med et bud på Rosenborg-spiss etter å ha fått mange millioner sendt fra Molde

Sporten.com lesere var rimelig samstemte i å mene at 40 millioner (inkludert bonuser) var for mye å betale for Veton Berisha, spesielt med tanke på at Viking, for noen få måneder siden solgte landslagsspilleren til Hammarby for ganske nøyaktig halvparten.

Nå skal «Bajen» finne en erstatter, og med ferske penger på bok fra Molde burde det gå greit. Den svenske klubben ser imot Norge og Rosenborg.

Les: Arsenal la 650 millioner på bordet – midtbanespiller sa nei

TV 2 melder at sportsdirektør Jesper Jansson forbereder et bud på den 26 år gamle Ole Sæter som Rosenborg hentet opp fra Ranheim i 2021. Rosenborg-spissen «topper» Bajens ønskeliste.

Sæters kontrakt med Rosenborg løper ut 2023. Sportsdirektør i Rosenborg bekreftet at klubben ønsker en forlengelse og at etter det siste budet ble avvist i forrige uke, ligger forhandlingene mellom partene på is.

– Ja, vi kom med et tilbud, men det ble vi heller ikke enige om. Sånn er det i fotball, sa RBK-sportssjefen til Nettavisen nylig.

Ole Sæter fikk sitt store gjennombrudd i fjor da han ble notert for 14 mål og syv målgivende på 20 kamper i Eliteserien. I tillegg til Hammarby har også klubber i USA og Tyskland øynene opp for 26-åringen.

LES: Sikret seg Premier Leagues nest raskeste spiller

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments