tirsdag, januar 31, 2023
HjemNyheterSportCity sikret seg argentinsk stortalent

City sikret seg argentinsk stortalent


Den 20 år gamle midtbanespilleren Maximo Perrone er klar for Manchester City. Talentet har bundet seg til klubben i fem og et halvt år.
Manchester City kunngjorde signeringen sent mandag kveld. Perrone kommer fra den argentinske klubben Vélez Sarsfield. 20-åringen fikk sin debut for klubben i mars i fjor og har spilt 33 kamper. Der har han notert seg for tre mål og to målgivende pasninger.
Ifølge flere medier har Perrone kostet tett opp mot 100 millioner kroner. Han er Citys andre argentiner som er hentet i løpet av det siste året med VM-vinner Julián Álvarez som kom i fjor. Álvarez ble lånt tilbake til River Plate i en periode, men ingen avtale er foreløpig klar for Perrone.
Midtbanespilleren slutter seg til City etter han er ferdig med kamper for U20-landslaget til Argentina.
(©NTB)

Les mer

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments