fredag, januar 27, 2023
HjemNyheterSportStyremøte på Goodison Park om Lampard

Styremøte på Goodison Park om Lampard

Everton-styret møttes etter nederlaget mot West Ham helga og skal ha diskutert hvem som kan bli den neste manageren,

Everton holder samtaler om Frank Lampards fremtid og kan nærme seg et managerbytte, i følge The Telegraph.

Evertons majoritetsaksjonær Farhad Moshiri hadde samtaler med klubbens styre om Lampards fremtid, med vurderinger som er tatt for mulige erstatninger.

VIL IKKE SELGE: Har fortalt Liverpool at de må vente til sommeren

Det tyder på at Moshiri forbereder seg på å bytte manager, etter å ha nektet å gi noen forsikringer om Lampards fremtid umiddelbart etter tapet mot West Ham United som gjør at Everton ligger nest nederst på Premier League-tabellen og uten seier på 10 kamper.

Men her må det handles raskt. Everton har ikke råd til ubesluttsomhet nå som klubben i aller høyeste grad befinner seg i nedrykksstriden og en drøy uke av overgangsvinduet, noe som kan være avgjørende for deres håp om å overleve.

LES: Declan Rice har latt seg imponere – ønsker overgang til sommeren.

Klubben solgte stjernespiller Richarlison til Tottenham Hotspur og bekymringer for Financial Fair Play har ført til at Lampard har hatt lite penger å investere i troppen hans.

Evertons fans har protestert mot eierskapet til driften av klubben, og oppsigelsen av Lampard ville ikke gjøre noe for å stoppe sinnet og frustrasjonen rettet mot dem. De mener at eierne er problemet, ikke manageren.

Les hele saken
Author: Alan Hansen

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments