tirsdag, januar 31, 2023
HjemNyheterSportSky Sports: Ferdig

Sky Sports: Ferdig

Etter 2-0 tapet mot bunnrival West Ham, gikk Frank Lampard ut og sa han ikke fryktet å bli sparket. Vi tror heller ikke mannen som har vært med på det meste i fotballsirkuset som klubbspiller, landslagsspiller eller Chelsea-manager frykter mye i jobben. En annen ting er om han blir sparket. Ifølge Sky Sports har Everton nå en gang for alle mistet trua.

Ti kamper uten seier, dette etter at Frank Lampard hadde pre-season og sommerens overgangsmarked til å forberede spillerne og klubben for et løft fra forrige sesongs 16. plass i Premier League.

LES: Nøyer seg ikke med Mudryk – går nå for «den store fisken»

Etter søndagens tap mot David Moyes og gjengen ble det kalt inn til styremøte på Goodison Park. Ifølge Sky Sports har ledelsen fått nok og har mistet troen på at Frank Lampard er rett treneren for Everton i denne prosessen.

Lampard reddet klubben fra nedrykk forrige sesong, men har altså ikke klart å lede spillerne videre oppover.

Frank Lampard var skuffet og overrasket da Chelsea sparket ham etter bare 19 måneder ved roret, når 44-åringen denne uken får samme beskjed hos Everton, er det liten grunn til å bli overrasket. Lampard kjenner reglene i verdens tøffeste liga.

LES OGSÅ: Arsenal droppet Weghorst-signering

For flere Evertons fans løser ikke dette noe som helst. Det har tidligere vært protester mot eierskapet til driften av klubben, og oppsigelsen av Lampard ville ikke gjøre noe for å stoppe sinnet og frustrasjonen rettet mot dem. De mener at eierne er problemet, ikke manageren.

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments