mandag, januar 30, 2023
HjemNyheterSportBenket Ronaldo – nå skal Fernando Santos styre en annen «aldrende» megastjerne

Benket Ronaldo – nå skal Fernando Santos styre en annen «aldrende» megastjerne

Cristiano Ronaldo var lite nådig i sin beskrivelse av Erik Ten Hag da han i et TV-intervju presset frem en exit fra Old Trafford. I VM skulle CR7 vise at nederlenderen tok feil. Problemet til 37-åringen var bare at den portugisiske landslagstreneren gjorde som United-manageren.

Nå fikk Ronaldo totalt sett med seg VM-kampene, men posisjonen som den udiskuterbart største stjernen på laget med frikort til spilletid, det skjedde ikke i Qatar. Fernando Santos hadde tydeligvis også inndratt VIP-kortet til Ronaldo, men lyktes likevel ikke i mesterskapet (Ronaldo vil sikkert si: Nettopp derfor!). I kvartfinaletapet mot Marokko var Ronaldo igjen ikke med fra start.

LES: Nøyer seg ikke med Mudryk – går nå for «den store fisken»

Portugal ble sendt ut av sluttspillet uten heder og ære, Santos fikk sparken som landslagstrener, CR7 trakk seg tilbake til Saudi-Arabia. Nå er Santos på vei tilbake opp på hesten igjen.

Ifølge det polske mediet TVP Sport og overgangsjournalist Romano er det polske fotballforbundet enig med den 68-årige portugiseren og noen detaljer unna signering kontrakt til 2026. Santos skal ha landet i Polen på mandag, så rett i møte med presidenten for fotballforbundet.

Dette betyr at Santos skal håndtere 34-åringen Robert Lewandowski de neste tre årene, en spiller som har samme status på det polske landslaget som Ronaldo hadde på det portugisiske. Kan bli interessant.

LES OGSÅ: Legger seg paddeflat

Dermed får Polen landslagstreneren som ledet Portugal til den litt overraskende EM-tittelen i 2016. Santos har vist potensialet sitt, et knepent tap mot Marokko endrer ikke dette.

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments