mandag, januar 30, 2023
HjemNyheterKilde syk før Beaver Creek-utforen

Kilde syk før Beaver Creek-utforen

Kilde syk før Beaver Creek-utforen


Tirsdagens utfortrening ble avlyst, og dermed er det kun trening onsdag og torsdag før sesongens andre og tredje utforrenn i amerikanske Beaver Creek.

I Lake Louise ble det seier i utfor og 2.-plass i super-G.

– Det var kaldt der. Jeg merker det nå og fått meg en liten forkjølelse. Jeg ligger litt flatt her i Beaver Creek og prøver å bli frisk så fort som mulig. Jeg prøver å bli klar for trening i morgen – jeg er litt usikker nå. Jeg satser på å være klar til torsdag for den andre treningen, sa Kilde til pressen tirsdag kveld.

– Jeg begynte å kjenne det etter rennet på søndag. Det er lange dager. Man står i målområdet, og det er kaldt og rått, forklarte Kilde.

Fjorårets fartshelg i Beaver Creek endte med triumf i både utfor og super-G.

Søndag er det super-G på programmet i Beaver Creek.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments