onsdag, november 30, 2022
HjemLokale nyheterNordlandTom Høgli ansatt i Arctic Race of Norway

Tom Høgli ansatt i Arctic Race of Norway


Tidligere fotballspiller og landslagsproff, Tom Høgli, er ansatt som prosjektkoordinator i sykkelrittet Arctic Race of Norway.
Han skal hovedsakelig jobbe med oppfølging av partnerne til sykkelrittet, og kommer fra stillingen som samfunnskontakt i Tromsø IL
Daglig leder Knut-Eirik Dybdal i Arctic Race of Norway er svært fornøyd med signeringen.
– Vi er veldig glade for at Tom Høgli ønsker å være med på å utvikle Arctic Race of Norway videre. Arctic Race of Norway er et stort nordnorsk samarbeidsprosjekt, og våre samarbeidspartnere er helt avgjørende for at vi skal kunne gjennomføre et arrangement med høy kvalitet år etter år. Med Tom Høgli på laget skal vi ta dette samarbeidsprosjektet enda noen hakk videre, sier Dybdal i en pressemelding.
Høgli er opprinnelig fra Harstad, men startet fotballkarrieren sin i Bodø/Glimt. Han gikk videre til Tromsø, og ble etter hvert en verdifull spiller, både på klubblaget og etter hvert på landslaget. Han har også utenlandsopphold i belgiske Club Brugge og danske FC København, før han avsluttet karrieren i Tromsø.
Arctic Race of Norway er Norges største sykkelritt, med et totalbudsjett på rundt 40 millioner kroner. Rittet startet i fjor i Mo i Rana, før neste etappe gikk fra Mosjøen til Brønnøysund. Rittet ble avsluttet i Trondheim.

Les mer

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments