søndag, desember 4, 2022
HjemNyheterRegjeringen om flyktningsituasjonen i Norge og Europa

Regjeringen om flyktningsituasjonen i Norge og Europa

Regjeringen om flyktningsituasjonen i Norge og Europa


REGJERINGSKVARTALET (Nettavisen): Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen (Ap) holder en pressekonferanse om flyktningsituasjonen.

Følg pressekonferansen direkte fra klokken 09.15 her:


Det er fortsatt uklart hva som blir tema på dagens pressekonferanse, men seansen med Støre og Persen kommer samme dag som EU kalt inn til ekstraordinært justisministermøte i Brussel. Der skal EU-kommisjonen legge fram strakstiltak for migrantankomster via Middelhavet. Norge er invitert ettersom det berører Schengen-samarbeidet.

Dette kommer i tillegg til at flere eksperter har allerede advart om store flyktningstrømmer fra Ukraina, på grunn av Russlands rakettangrep på kritisk infrastruktur som har ledet til at millioner av ukrainere risikerer en bekmørk vinter med manglende strøm, mat og medisiner i kulden.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments