søndag, desember 4, 2022
HjemNyheterSportGlemte det viktigste han og John Arne Riise lærte hos Liverpool

Glemte det viktigste han og John Arne Riise lærte hos Liverpool

Forrige sesong misset ADO Den Haag så vidt opprykk til øverste divisjon i nederlandsk fotball under trener Giovanni Franken. Den perfekte settingen for Liverpool-legenden Dirk Kuyt å komme inn som trener. Planen var å bygge videre på det som fungerte forrige sesong, men etter 16 kamper valgte klubben å trekke tilbake tilliten til sin ferske trener.

16 poeng på 16 kamper. 17. Plass i andredivisjon med 4 fattige seire. På torsdag fikk Kuyt sparken, men hos 42-åringen var det no hard feelings.

LES: Beckham gjør seg klar for United-kjøp!

-Dessverre fikk min tid hos Den Haag en tidlig avslutning. Jeg vil gjerne takke eierne for at de ga meg muligheten… Klubben fortjener å komme tilbake til Eredivisie. Dessverre lyktes det ikke for meg å klare det, skriver Kuyt på Twitter.

Så kommer det vi tolker som rookie mistake hos Kuyt.

-Jeg har gjort alt jeg kan for å ikke tape.

Gjort alt for ikke å tape. Frykt for å tap større en drivkraften til å vinne.

Dette var Kuyts første trenerjobb. Vi håper han tar med seg mer av den fandenivoldskheten han, John Arne Riise og Gerrard hadde i hver eneste kamp i Liverpool-drakta. Når fløyta piper, da går det for seier. Å sikre seg mot tap er sjelden oppskriften for suksess, uavhengig av nivå.

LES OGSÅ: Kan endelig presentere Vegard Hansen som ny hovedtrener

Vi ønsker Kuyt lykke til videre på trenerreisen og håper nederlenderen snur fokuset i neste jobb.

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments