tirsdag, november 29, 2022
HjemNyheterSportRuud tapte for Nadal i Argentina

Ruud tapte for Nadal i Argentina


Casper Ruud tapte den første av kampene mot Rafael Nadal på oppvisningsturneen i tennis i Sør-Amerika natt til torsdag.
Spanjolen slo Ruud for tredje gang av tre mulige i år med sifrene 7-6 (10-8), 6-2, ifølge VG.
Ruud hadde aldri møtt Nadal i konkurranse foran årets sesong. Det første møtet kom da Nadal knuste nordmannen i finalen av Roland-Garros, før de møttes på ny i ATP-finalen nylig. Der var det jevnt, men Nadal tok seieren i to strake sett.
Turneen i Sør-Amerika er ikke offisiell og påvirker ikke ATP-rankingen, der Ruud er nummer tre bak ener Carlos Alcaraz og Nadal. Torsdagens kamp var den første av en rekke kamper mellom de to. Ruud og Nadal skal også spille i Belo Horizonte (Brasil), Quito (Ecuador), Bogota (Colombia) og Mexico City (Mexico).

Les mer

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments