søndag, desember 4, 2022
HjemNyheterSportKan endelig presentere Vegard Hansen som ny hovedtrener

Kan endelig presentere Vegard Hansen som ny hovedtrener

I nesten hele sin karriere som trener har 53-år gamle Vegard Hansen vært en svært engasjert leder og altmuligmann for Mjøndalen. – Siden 2006 har han levert for klubben i høydedraget utenfor Drammen og sørget for resultater som har overgått det som klubbens resurser skulle tilsi.

Etter 16.år var det slutt og mens han ventet på et nytt oppdrag ble det jobbing som fotball-ekspert for Discovery. Da kontrakten ble undertegnet for 11.dager var Kongsvinger i kvalikkamper for opprykk til Eliteserien. Han viste med andre ord ikke om jobben var for en Eliteserieklubb eller en OBOS-ligaklubb.

Les: Danmarks VM-tropp verdt milliarder

53-åringen møter pressen på Gjemselund stadion torsdag ettermiddag.

– Jeg er veldig glad og gleder meg. Det føles veldig fint, og jeg tror dette blir både moro og spennende, og jeg tror vi kan jobbe godt sammen, vi som er i KIL nå. Det er en flott gjeng, sier Hansen.

Han har lenge vært koblet til jobben, og i starten av november bekreftet Kongsvingers daglig leder Espen Nystuen at Hansen hadde vært i samtaler med klubben.

– Jeg tror ganske mange har hatt en sterk mistanke om at jeg skulle hit, sier trenerprofilen.

– Det er sammensatt, og det har vært mange runder. Det er mange grunner. Først og fremst synes jeg dette er et godt fotballag. Jeg er veldig imponert over måten de har spilt på nå i høst.

Han peker også på måten spillerne har stått sammen på i sesongavslutningen. I tillegg er Hansen opptatt av at KIL er en tradisjonsrik klubb.

Han gleder seg til samarbeidet med KIL-sjef Nystuen.

– Jeg liker han veldig godt, har kjent han i mange år, så jeg tror vi kan jobbe godt sammen. Også er han sånn passe gæern. Det liker jeg, sier Hansen.

Kongsvinger avsluttet årets sesong på imponerende vis og spilte om opprykk til Eliteserien, men i kvalifiseringsfinalen ble det stopp mot Sandefjord.

LES OGSÅ: Beckham rykker inn hos Manchester United

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments