tirsdag, november 29, 2022
HjemNyheterHevder Beckham kan bli del av investor gruppe som vil kjøpe United

Hevder Beckham kan bli del av investor gruppe som vil kjøpe United

Hevder Beckham kan bli del av investor gruppe som vil kjøpe United


Det var tirsdag at Manchester Uniteds eiere, Glazer-familien, la ut en kort pressemelding der de gjorde det klart at de nå er åpne for å selge fotballklubben de har eid siden 2005, om det er mulig å forhandle fram en god avtale.

Ifølge The Times ønsker amerikanerne seg et sted mellom seks og åtte milliarder pund for Premier League-laget.

Beckham kobles

Rikingen sir Jim Ratcliffe har allerede blitt koblet med et oppkjøp av United. Han har tidligere gitt uttrykk for at han er interessert i å kjøpe favorittklubben og milliardæren har midlene til å realisere denne drømmen.

Nå kobles også tidligere United-spiller David Beckham med en rolle i et potensielt Manchester United-oppkjøp.

Det er Financial Times som skriver at en investorgruppe, der Beckham vil inngå, er interessert i legge inn et bud på klubben.

LES OGSÅ: Hevder milliardær vil legge inn bud på United

Den tidligere fotballstjernen, som også er aktivt inne i MLS-klubben Inter Miami, blir sett på som et meget verdifullt medlem i en slik investorgruppe, på grunn av statusen han har i Manchester United, hevder avisen.

Skal være interessert

Med ti sesonger bak seg i United, ville det å få 47-åringen med seg på laget, veie tungt for å få med andre pengesterke aktører i en slik gruppe. Beckham selv skal være interessert i å forhandle for å bli del av en mulig investorgruppe, heter det videre.

Beckham er som kjent en del av Uniteds berømte 1992-gjeng, sammen med folk som Gary Neville, Ryan Giggs og Paul Scholes.

Han har vunnet seks ligamesterskap med klubben og var også med på Champions League-triumfen i 1999.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments