mandag, desember 5, 2022
HjemNyheterSportDanmarks VM-tropp verdt milliarder

Danmarks VM-tropp verdt milliarder

Vi må nøye oss med å ha sterke meninger om hvordan Norge ville ha hevdet seg i VM-sluttspillet, der «selv Saudi-Arabi kan slå Messi og Argentina» og Japan løper fra tunge tyskere til 2-1 seier. Dansk media, derimot, er selv etter 0-0 kampen mot Tunisia høyt oppe og melker VM-deltagelsen for det dem er verdt. Da er det naturlig å ta frem kalkulatoren og regne på «Dyre, danske VM-ben«.

Det er bold.dk som har engasjert Transferroom til å estimere markedsverdien på danske enkeltspillere og dermed VM-troppen totalt.

LES: United-supporterne kan bare slutte å drømme om Bellingham overgang

Ikke overraskende står en av Premier Leagues beste sentrale midtbanespillere og Conte-favoritt øverst. Her er den antatte verdien på de danske VM-ben (merk: verdien står i danske kroner. 1 DKK tilsvarer rundt 1,4 NOK):

(fra bold.dk)

Ryker Danmark ut etter gruppespillet, tipper vi prislappen ingen vil hentes frem av dansk presse.

LES OGSÅ: Beckham rykker inn hos Manchester United

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments