mandag, desember 5, 2022
HjemNyheterSportBeckham gjør seg klar for United-kjøp!

Beckham gjør seg klar for United-kjøp!

Han står med seks Premier League-titler og Champions League-tittel som Man Utd-spiller og vil for evig og alltid stå som et symbol på klubbens storhetstid under Sir Alex. De siste årene har Beckham vært aktiv som medeier i Salford City – og ikke minst Inter Miami. Ikke overraskende er det engelske ikonet på vei tilbake til Old Trafford.

47-åringen er selv ikke i nærheten av å bære et kjøp av Man United, der det snakkes om summer opp mot 6 milliarder pund, men ifølge Financial Times har Beckham signalisert han er åpen for å kaste seg inn i samtaler med potensielle budgivere. Hans historie hos Man United og kontakten han har opprettholdt gjennom alle år, kan være en faktor som påvirker et bud på klubben.

LES: ESPN: Newcastle har bestemt seg om Ronaldo

Nå tror vi neppe Glazer familien lar seg påvirke av annet enn penger, men med amerikanernes elendige forhold til supporterne vil neste eier trenge en troverdig tilknytning til supporterne, David Beckham kan være denne linken.

Det hører med til historien at Mr. Beckham har mer å tilføre enn et kjekt smil og kontakter dypt inn i klubben. Med en formue på rundt 430 millioner euro, er United-legenden også en finansiell player for budgiverne.

David Beckham er definitivt i posisjon for å rykke inn på Old Trafford.

LES OGSÅ: United-supporterne kan bare slutte å drømme om Bellingham overgang

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments