mandag, desember 5, 2022
HjemNyheterSportMan United sparer gigantsum på bruddet

Man United sparer gigantsum på bruddet

I sin melding om bruddet med umiddelbar virkning, minnet Man United på hvilken enorm verdi Cristiano Ronaldo har hatt for klubben i sine to runder på Old Trafford. Det er lett å glemme, men ikke så enkelt å huske etter de siste månedene og ukene med uro rundt ikonet.

For Ronaldo betyr exit’en nå nye muligheter, for Ten Hag et stort problem mindre, for Man United en trillebår med pund til andre og mer sportslig innbringende utgifter.

LES: Etter å ha tapt Marcelo Bielsa landet Bournemouth på det enkleste valget

Da Ronaldo lot seg overtale til ikke å signere for byrivalen i lyseblått, måtte United samtidig strekke seg langt i lønnsforhandlingene. Med exit «med umiddelbar virkning», sparer klubben nå lønnsutbetalinger for resten av kontraktsperioden.

Ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano, betyr dette rundt 17 millioner pund for klubben i sparte lønnssutgifter+. Over to hundre millioner kroner er definitivt ikke småpenger, selv for en klubb som Man United.

Når klubben heller ikke må betale Ronaldo for å kjøpe seg ut av et kontraktsforhold som har gått surt, blir dette et positivt regnestykke. Man United har solgt sine CR7-drakter både forrige og denne sesongen, nå er det på tide å bruke penger på sportslige forsterkninger.

LES OGSÅ: Mia Khalifa og hennes spesielle form for protest mot VM i Qatar

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments