tirsdag, november 29, 2022
HjemNyheterSportEksklusivt! Erik ten Hag er to tap unna å få sparken

Eksklusivt! Erik ten Hag er to tap unna å få sparken

Alle som har sett Ted Lasso vet at nederlendere er et arrogant folkeslag som vet de er best og forteller andre, uten filter hvordan de skal agere. – Vi slenger oss på og kan konstatere at i det minste kan vi finne disse egenskapene hos Manchester United manager Erik ten Hag. Noe som er greit hvis man vinner, men som blir et problem hvis resultatene ikke matcher troen på egne resultater.

Det er liten tvil om at den nederlandske managere arvet et problem da han kom til Old Trafford i sommer. Midlertidig manager Ralf Rangnick skulle levere et ferdig striglet lag. – Istedenfor var det et lag i full oppløsning, interne konflikter og elendige resultater. – Det var bare på håret Manchester United, verdens største klubb, klarte å kvalifisere seg til europaligaen.

LES: Manchester United har tapt kampen om Bellingham

Sjetteplassen i Premier League sist sesong var «glemt» nå kom genierklærte Erik ten Hag fra Ajax og han gikk umiddelbart på tryne. – Manchester United startet sesongen med to tap og spillerne, spesielt Ronaldo fikk skylda for hans illojale handlinger.

Det har vært snakk om argentinske Mauricio Pochettino som ny manager på Old Trafford helt siden han ledet Tottenham til Champions League finalen våren 2019. – Det vil trengs en god dose overbevisning å hente han nå. Fomling med mye frem og tilbake og en klubb i kaos som spiser managere er ikke spesielt fristende. – Med han i hvert fall umiddelbart ute av diskusjonen som ny manager har jobben til Erik ten Hag virket rimelig trygg.

Men!!

Elendig håndtering av Manchester United desidert største stjerne Cristiano Ronaldo som endte opp i et ydmykende intervju hvor klubben og Erik ten Hag fikk gjennomgå, sett en milliard ganger, det var null sjanse for en retur til Old Trafford etter Portugal har returnert fra VM i Qatar.

Erik ten Hag kan muligens overleve som manager, men da må resultatene være gode. Pr nå ligger de på 5.plass i Premier League. – Skulle fasiten være under sist sesongs sjetteplass i begynnelsen av januar er løpet kjørt.

Etter VM pausen har Manchester United tre relativt enkle kamper i Premier League, først hjemme 27.desember mot Nottingham Forrest, så borte mot Wolves på nyttårsaften og 3.januar hjemme mot Bournemouth.

Den spanske avisen AS skriver at Manchester United allerede har kontaktet landslagssjef Luis Enrique med et tilbud. – Han har sagt omtrent en million ganger han ikke vil avgjøre noe om fremtiden før etter VM i Qatar. – Planen var å først hente en ny manager når vedkommende beviselig er en fantastisk leder, noen Enrique er, men nå hvis ikke det sannsynliggjøres en topp fire avslutning på sesongen, vil Erik ten Hag få sparken uansett om de har en erstatter klar.

To tap på de neste tre kampene i Premier League vil, følge kilder vi i Sporten.com har snakket med i Manchester United føre til sparken.

LES: Man United sparer gigantsum på bruddet

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments