lørdag, desember 3, 2022
HjemNyheterSportManchester United eierne kommer endelig med en melding som gleder fans verden...

Manchester United eierne kommer endelig med en melding som gleder fans verden over

Sky News melder for noen minutter siden at Glazer-familien som siden 2005 har hatt et stor sugerør inn i klubbkassa til Manchester United nå endelig har startet sonderingene for et salg. – Kritikken fra blant annet Cristiano Ronaldo som i dag er klubbløs var at det ikke hadde skjedd noen utvikling på Old Trafford eller treningssenteret på de 13 årene han var i andre klubber.

Både Real Madrid og Juventus var mye mer «up to date» enn Manchester United. – Selv om det ikke blir billig for en ny eier å overta vil forhåpentligvis dagene hvor Glazer familien holder klubben nede være over.

Les: Chelsea casher opp 3,2 milliarder for to engelske midtbanestjerner

Manchester United har satt i gang banker for å råd i prosessen, som kan ende med et delvis eller fullt salg – eller et strategisk samarbeid med en ny partner. – De er få som tror at noen vil gå inn i klubben uten å få kontroll. En svært aktuelt kjøper er Englands rikeste Sir Jim Ratcliffe.

Vi snakker ikke om småpenger. Siden Glazer familien tok kontrollerende eierandel i klubben har de ifølge The Times og BBC hentet ut mellom 1,2 og 1,6 milliarder pund. – 20 milliarder kroner på det øverste estimatet.

Les: Var førstemann ut porten i Premier League – her er lista med de neste fire

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments