fredag, september 30, 2022
HjemNyheterTo norske millionvinnere i fredagens Eurojackpot

To norske millionvinnere i fredagens Eurojackpot

To norske millionvinnere i fredagens Eurojackpot


En dansk og en spansk spiller ble de som kunne juble høyest fredag kveld: De delte andrepremiepotten i Eurojackpot og sikret seg 12,5 millioner kroner hver. Førstepremiepotten klarte ingen å gjette seg til, og den legger dermed kraftig på seg før neste trekning: Nå ligger den på ca. 307 millioner kroner.

Legger fram passet hver fredag

Kvelden kunne også by på hele fem tredjepremievinnere. Én nordmann befant seg blant svensker og nederlendere og sikret seg dermed en del av kaka. Den heldige spilleren fra Nordkapp i Troms og Finnmark sikret seg 3,1 millioner kroner.

– Nei, det er ikke sant, er det første vinneren sier i det han får nyheten; – Nei, det går ikke an.

Her ble det for noen tårer. Han hadde akkurat fortært «en himmelsk god middag» med venner som han hadde hjulpet å flytte, og så kom det altså millionpremie på toppen av det hele.

– Jeg sitter her og griner. Jeg tror jeg må gå litt. At det går an. Går det virkelig an?

Den noe overveldede vinneren kunne fortelle at han spiller Eurojackpot fast hver tirsdag og fredag i tillegg til Lotto.

– Hver fredag legger jeg fram passet og sier til kompisene at dersom de ringer, så er jeg klar til å dra på lørdag, skoggerler den ferske millionæren, som nå ser for seg en tur til varmere strøk så snart som mulig.

– Men først må jeg ta noen telefoner her, sier han litt forundret. Her ville det ta litt tid før ting sank inn, mente han.

– Jeg lurer på om jeg får sove etter dette.

Ikke glem å levere din Lotto-kupong før klokken 18.00 på lørdag.

Selbygg tok den norske millionen

Den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner fikk lang reisevei denne gangen: Den skal til en heldig spiller i Selbu i Trøndelag. Den premien vet han sannsynligvis ikke om ennå: Selbu-millionæren tar nemlig ikke telefonen når Norsk Tipping ringer.

Vi oppdaterer saken fortløpende.

Førstepremien i Eurojackpot ligger nå på ca. 307 millioner kroner. Her leverer du din kupong – det er ny trekning allerede på tirsdag.

Kveldens tall

Kveldens tallrekke fra Finland så slik ut:

39 – 20 – 38 – 30 – 44

Stjernetall: 12 – 2

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2021: 2 844 151

Antall førstepremieutbetalinger i 2021 (Norge): 0

Antall millionærer i 2021 (Norge): 65

Høyeste premieutbetaling i 2021 (Norge): 25 931 120

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments