fredag, september 30, 2022
HjemNyheterSpesialenheten: En tjenesteperson mistenkt etter at en mann ble skutt i politiaksjon...

Spesialenheten: En tjenesteperson mistenkt etter at en mann ble skutt i politiaksjon i Alver

Spesialenheten: En tjenesteperson mistenkt etter at en mann ble skutt i politiaksjon i Alver


Spesialenheten etterforsker saken. Kripos har ankommet stedet og gjennomført åstedsundersøkelse. Det er sikret videoovervåkingsbilder og Spesialenheten mener derfor å ha god oversikt over hendelsesforløpet.

Politiet løsnet like etter midnatt fredag skudd mot en mann i Knarvik i Alver kommune. Hendelsen skjedde da politiet bisto helsevesenet på Nordhordland legevakt.

– I forbindelse med oppdraget oppsto en situasjon med personen, en mann i 20-årene, som førte til at politiet avfyrte skudd. Han var våken og bevisst da han ble kjørt med ambulanse fra stedet. Ingen andre er skadd i forbindelse med hendelsen, skrev Spesialenheten i en pressemelding.

Mannen er kjørt til sykehus og siktet for trusler, opplyste politiet fredag morgen. Mannen er i løpet av dagen operert. Politiet opplyser at tilstanden ikke skal være alvorlig.

Én tjenesteperson er mistenkt i saken, opplyser Spesialenheten. Tjenestepersonene og vitner til hendelsen vil bli avhørt så snart som mulig. Inntil avhør er gjennomført i saken vil Spesialenheten ikke gå nærmere inn på detaljer vedrørende selve hendelsen.

Kripos bistår også med å dokumentere tjenestevåpnene til politifolkene som var på stedet.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments