lørdag, oktober 1, 2022
HjemNyheterKilder til Nettavisen: Trondsen terminerer kontrakten med Trabzonspor

Kilder til Nettavisen: Trondsen terminerer kontrakten med Trabzonspor

Kilder til Nettavisen: Trondsen terminerer kontrakten med Trabzonspor


27-åringens kontrakt med den regjerende tyrkiske seriemesteren utløper egentlig sommeren 2024, men nå er Trondsen enig med Trabzonspor om å terminere avtalen og avslutte kontraktsforholdet.

Det er ventet at partene vil bekrefte dette i løpet av få dager.

Trondsen ble hentet fra Rosenborg sommeren 2020. Han ble operert tidligere i 2022 etter at han pådro seg en lårskade. Oppholdet i Tyrkia har generelt vært preget av skader, noe som har gjort at det ikke har blitt like mange kamper som midtbanespilleren nok hadde sett for seg.

Han står oppført med totalt 14 kamper under sitt opphold i den tyrkiske mesterklubben. Primært har han blitt brukt som venstreback i disse kampene.

Trondsen har ikke vært registrert i troppen til Trabzonspor denne sesongen og står oppført som en del av reservelaget til tyrkerne.

Trondsen har ikke besvart Nettavisens henvendelser til denne saken.

Molde 20210812. Trabzonspors Anders Trondsen setter den avgjørende straffen i Europa Conference League kampen i fotball mellom Molde og Trabzonspor på Aker Stadion.

SENKET MOLDE: Anders Trondsen satte inn den avgjørende straffen i Europa Conference League for Trabzonspor mot Molde i fjor. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB)

Hvor ferden går videre i karrieren er fremdeles ikke klart, men selv om den tidligere Stabæk, Sarpsborg- og Rosenborg-spilleren snart forlater Trabzonspor er det likevel interesse for Trondsens tjenester. Etter det Nettavisen erfarer har svenske IFK Göteborg allerede presentert et konkret tilbud for å sikre seg hans tjenester.

Allsvenskan-klubben skal være en aktuell destinasjon for Trondsen etter det Nettavisen forstår. De skal også ha forsøkt å hente han i sommervinduet, men lyktes ikke den gangen.

Nå står han uansett snart fritt til å signere med en ny klubb så snart termineringen av kontrakten med Trabzonspor blir offentlig. Han kan da forplikte seg til en eventuelt ny klubb.

Det gjenstår å se om det blir i Gøteborg for storklubben IFK.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments