lørdag, oktober 1, 2022
HjemNyheterErklærte krig mot forræderne – måtte «bøte med livet»

Erklærte krig mot forræderne – måtte «bøte med livet»

Erklærte krig mot forræderne – måtte «bøte med livet»


Spillet mellom de 16 gjenværende kjendisdeltakerne i «Forræder» fortsetter å tilspisse seg, og det er først nå det viser seg at konseptet virkelig begynner å gå i hodet på dem.

Forrige uke var det TV-profilene Hallvard Flatland (65) og Christer Falck (53) som måtte forlate programmet og se seg forrådt av sine egne lojale.

Les også: Dette er den elleville historien til «Forræder»-villaen

Førstnevntes datter, Katarina Flatland (33) – som også er å se i programmet, reagerte kraftig da hun innså at hennes far ikke var til stede. Med det erklærte hun krig mot forræderne og lovet granske hver og én til hun fant de skyldige.

ERKLÆRTE KRIG: Katarina Flatland reagerte med stor fortvielse da hun fant ut at faren hennes var eliminert. Foto: TV 2

Etter hvert som hun begynte å peke finger, utgjorde hun seg imidlertid til en trussel for forræderne, og endte til slutt opp med å bli eliminert av de utvalgte.

– Jeg synes jo at det er et type kompliment, at de så sterkt vil ha ut familien Flatland i denne konkurransen, sier hun i episoden.

Innså hvor viktig tillit er

Da Nettavisen traff Flatland i forbindelse med pressevisningen av programmet tidligere i september, var hun ikke tvil om at opplevelsen var mer krevende enn hun hadde sett for seg.

I tillegg la hun ikke skjul på at hun har innsett hvor viktig tillit til folk er.

– Med en gang du tar fra folk tillit og mulighetene til å stole på hverandre, så blir livet utrolig slitsomt, sa hun til Nettavisen.

TILLIT: Katarina Faltland innså hvor viktig det er med tillit etter deltakelsen i «Forræder». Foto: TV 2

Da 33-åringen kom hjem igjen viste det seg at det skulle ta opp mot tre dager før hun endelig klarte å finne roen og gå tilbake til hverdagen.

– Det var først tre dager etter at jeg kom hjem, at jeg kjente nervene roe seg og at jeg klarte å stole på folk igjen uten å måtte tenke meg ekstra om, sa hun.

Les også: Avslører uventet vennskap etter TV-innspilling: – Snakker sammen hver dag

Ville vært med igjen

Til tross for en hektisk tilværelse er ikke Flatland i tvil om at hun kunne vært med igjen, og hun understreker at realityprogrammet sjekket av punktene over reality som egner seg for henne.

– Jeg har jo blitt spurt om å være med på mye forskjellig reality opp gjennom, men akkurat det her syntes jeg hørtes veldig gøy ut, sa hun og la:

– Jeg synes det er veldig gøy med et sånt her type realityprogram, at det er en konkurranse og et spill du skal komme deg gjennom.

Katarina Flatland ser tilbake på «Forræder» som veldig gøy. Foto: TV 2

Til syvende og sist skulle hun gjerne vært med igjen da hun nå føler hun har en mer forståelse for spillet og kunne lagt en tydeligere taktikk som hun tror hun ville nådd lenger med.

Les også: Fikk totalt sammenbrudd på innspilling: – Ringte mamma og gråt

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments