torsdag, september 29, 2022
HjemNyheterSlår knallhardt tilbake etter Messi-lekkasjer

Slår knallhardt tilbake etter Messi-lekkasjer

Slår knallhardt tilbake etter Messi-lekkasjer


Denne uken publiserte El Mundo en artikkel der de hevder å ha fått innsyn i kravene Messi skal ha kommet med for å bli værende i klubben sommer 2021.

Fotballikonet skal blant annet ha krevd en signeringsbonus på omtrent 100 millioner kroner og et eget privatfly som kunne frakte familien til Argentina i julen.

Han skal også ha ønsket en luksuriøs losje på Camp Nou til han og tidligere lagkamerat Luis Suarez, samt en treårig avtale med opsjon på forlengelse.

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi cries during a press conference at the Camp Nou stadium in Barcelona on August 8, 2021. - The six-time Ballon d'Or winner Messi had been expected to sign a new five-year deal with Barcelona on August 5 but instead, after 788 games, the club announced he is leaving at the age of 34. (Photo by Pau BARRENA / AFP)

FORLOT BARCA: Under en tårevåt pressekonferanse sommeren 2021 kunngjorde Lionel Messi at han forlot Barcelona. Foto: PAU BARRENA/ AFP

Les også: Haaland-oppslaget får Solbakken til å reagere. Slik svarer VG

Lekkasjene har skapt mange reaksjoner, og Barcelona har ikke planer om å sitte stille i båten. Klubben har nå gått ut og fordømt lekkasjene til El Mundo.

– FC Barcelona uttrykker sin indignasjon over den forsettlige lekkasjen av informasjon som er en del av en juridisk prosess. Klubben beklager at det aktuelle mediet skryter av å ha «tilgang til en enorm mengde dokumenter og e-poster som er en del av Barçagate-etterforskningen» når denne informasjonen ennå ikke skal deles, skriver Barcelona i en offisiell uttalelse.

Barcelona truer nå med å gå rettens vei mot avisen.

– Den aktuelle artikkelen gjør offentlige dokumenter som har å gjøre med den pågående saken, og bruken av dem er en krenkelse av klubbens omdømme og konfidensialitet. Av den grunn, og med sikte på å beskytte FC Barcelonas rettigheter, ser klubbens juridiske avdeling på de juridiske tiltakene som må tas.

Hør Nettavisens fotball-podkast:

Les også: Antonio Nusa (17) ble historisk. Snakker ut om Champions League-debuten: – Hadde aldri forventet at det skulle skje

I tillegg til de nevnte forslagene lenger opp i saken, skal Lionel Messi ha forlanget en årslønn på 835 millioner kroner, pluss tre prosent i årlig rente.

Fra før skal Messi ha hatt en utkjøpsklausul på over sju milliarder kroner. Denne skal argentineren ha krevd senket til en «ubetydelig» sum på omtrent 100.000 kroner.

Ifølge El Mundo skal Barcelona ha godtatt samtlige av Messis krav, med unntak av den reduserte utkjøpsklausulen og signeringsbonusen.

Det hele endte med at kontrakten til Messi gikk ut etter 2020/21-sesongen, og at argentineren sto fritt til å velge en ny klubb. Valget falt som kjent på PSG.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments