lørdag, oktober 1, 2022
HjemNyheterSportSkadet United-spiller sendt hjem fra Nations League

Skadet United-spiller sendt hjem fra Nations League

Trenere i klubber som er stinne av landslagsspillere går alltid inn i en landslagspause med klump i magen. Etter to uker med landslagssamling og kamper aner ikke trenerne hva de får tilbake av skadede spillere. Erik ten Hag trengte ikke å vente lenge.

Martin Dubravka ble hentet på utleie fra Newcastle på Deadline Day, en nødvendig backup for David de Gea med kronprins Dean Henderson illsiint og på utleie til Nottingham Forest. En helt nødvendig forsterkning for United, der Eintracht-keeper Kevin Trapp takket nei til tilbudet om overgang til Old Trafford.

LES: Mener prisen vil lande på over 1 500 000 000 etter det som blir tidenes budkamp

Denne uken har den slovakiske landslagskeeper Dubravka vært på Nations League-samling, der første kamp er i kveld mot Aserbajdsjan. For 33-åringen blir det ingen kamp. Dubravka har forlatt landslagsleiren etter å dratt på seg en skade. Dermed er det retur til Manchester for tester.

Er det en posisjon United ikke trenger å svekkes i, så er det nettopp keeperposisjonen.

LES: L’Equipe: Får 25 millioner euro i «bonus» hvis han signerer for ny klubb neste sommer

Surt for Ten Hag. Vi satser på speedy recovery for United-keeperen.

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments