torsdag, september 29, 2022
HjemNyheterSportØyeblikket Ole Gunnar Solskjær ble ‘forrådt’ av Harry Maguire

Øyeblikket Ole Gunnar Solskjær ble ‘forrådt’ av Harry Maguire

Det mange har glemt (ikke oss i Sporten) er hvordan Ole Gunnar Solskjær hadde bedre resultater i Premier League enn de som kom før han og så langt også de som kom etter. – Solskjær sine to fulle sesonger som manager endte med en 2.plass og en 3.plass.

Det er spesielt en hendelse som Manchester United fans som i det store er svært glade i den norske manageren peker på øyeblikket da kaptein Harry Maguire ‘forrådte’ Ole Gunnar Solskjær Harry Maguire.

Les: Mener prisen vil lande på over 1 500 000 000 etter det som blir tidenes budkamp

Det var ikke bare øyeblikket som snudde det meste for Ole Gunnar, men også begynnelsen på slutten på kapteinen sin faste plass i startelleveren. Denne sesongen under Erik ten Hag sin ledelse var han med i de to første kampene i som var en sann katastrofe, Manchester United var nederst på tabellen. – Og da laget startet å vinne kamper igjen og klatret oppover tabellen var det uten Maguire fra start.

29-åringen imponert over lagkameratene og gir dem noe skylden for sin dårlige form, spesielt David de Gea.

Harry Maguire skal være frustrert over hvordan ting har fungert i Manchester United-forsvaret den siste tiden, og mener at flere er skyld i hans manglende form som har ført til at han har mistet plassen på laget.

Maguire har beholdt sin plass i den siste landslagstroppen, til stor forundring for noen, virker sjansene hans for å komme tilbake til Uniteds startoppstilling for øyeblikket ganske små. ESPEN hevder at keeperens manglende kommunikasjon og motvilje mot å forsvare seg med høyt i banen var en viktig årsak til problemene, i følge Maguire.

Det er noe som mange fans ikke satte pris på og viser at kapteinen har som vane i skylde på andre, akkurat som han «forrådte» sin daværende manager Solskjær.

Øyeblikket kom etter at de røde djevlene tapte Manchester-derbyet mot rivalene City i november i fjor, hvor Solskjærs lag tapte 2-0.

Maguire snakket om spillerens manglende tro etter tapet. – Den norske manageren så helt knust ut da han ble fortalt hva han hadde sagt.

«Han er den som skaper problemer i garderoben. Ikke Ronaldo. Endelig innser flere United-fans det,» kommenterte en fan.

«Jeg kunne ikke fordra Ole, men selv jeg syntes synd på ham her. Maguire er en skam,» la en andre til.

En tredje sa: «Nå vet vi hvem som har vært mer ansvarlig for disse lekkasjene. Det er pinlig fra en kaptein.»

Og på samme linje sa en annen: «Kanskje vi endelig blir kjent med de store lekkasjene fordi lekkasjene fortsatte å skje selv etter at noen spillere ble pekt på forlot laget. Det gir mening nå.»

Les: Går etter de store pengene akkurat som Miralem Pjanic

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments