torsdag, september 29, 2022
HjemNyheterOslo-Filharmonien vant mot Tono i lagmannsretten

Oslo-Filharmonien vant mot Tono i lagmannsretten

Oslo-Filharmonien vant mot Tono i lagmannsretten


Dommen falt i Borgarting lagmannsrett denne uken og saken fikk samme utfall som i Oslo tingrett, opplyser Oslo-Filharmonien i en epost til NTB. Saken omhandlet nivået på vederlaget for fremføringer av vederlagspliktig musikk.

Da saken gikk for tingretten i august i fjor krevde Tono nær 1,8 millioner kroner av Oslo-Filharmonien for perioden 1. januar 2018 til 31. desember 2020. I tillegg ønsket rettighetsorganisasjonen at stiftelsen årlig skulle betale 0,55 prosent av sine totale driftsinntekter for det forutgående året.

I begge rettsinstanser ble Tono dømt til å betale Oslo-Filharmoniens sakskostnader.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments