torsdag, september 29, 2022
HjemNyheterSportMener prisen vil lande på over 1 500 000 000 etter det...

Mener prisen vil lande på over 1 500 000 000 etter det som blir tidenes budkamp

Liverpool manager Jürgen Klopp vil ha 19 år gamle Jude Bellingham, det vil også Real Madrid manager Carlo Ancelotti, det samme ønsker Erik ten Hag som for tiden holder i rattet i på Old Trafford.

Tro ikke at det ventes til neste sommer med det som blir neste års største overgang. – Racet har allerede startet og ekspertene mener at Liverpool leder.

Borussia Dortmund som for øyeblikket ligger på andreplass i Bundesliga gikk ikke på samme tabbe som med Erling Braut Haaland og godta en «lav» utkjøpsklausul på bare 600 millioner kroner. Med Jude Bellingham er de nå i samme situasjon som med Jadon Sancho, ingen øvre grense. I fjor sommer solgte de Jadon Sancho etter ekstremt mye frem og tilbake (noe som hadde pågått i over et år) til 850 millioner kroner.

LES OGSÅ: Harry Maguire skylder på lagkamerater for dårlig form og lite spilletid

Premier League gigantene står i kø og Borussia Dortmund har finpusset en salgsstrategi som de vet virker. – Drøye det lengst mulig og skvise mest mulig ut av salget.

The Athletic forventer den tyske storklubben å få omtrent 130 millioner pund, eller i overkant av halvannen milliard norske kroner ved et salg neste sommer. – Liverpool skal være villige til å «toppe» det hvis det blir en bekreftet avtale raskt.

Han er fortsatt tenåring, har 100 kamper bak seg i Dortmund-drakta og 15 for det engelske landslaget. Når Dortmund stiller til kamp i hjemlig liga eller Champions League, er det ingen diskusjon om Bellingham skal med i startelleveren. 19-åringen er med å dominere midtbanen uavhengig av motstandere, denne sesongen har Dortmund startet sterkt med tre poengs forsprang på erkerival Bayern München. I Champions League ble det overbevisende 3-0 seier mot FC København og et knepent 2-1 tap mot «deres» Haaland og Manchester City.

Real Madrid som vet de må vente to år for å kjempe om Erling Braut Haaland og som ikke lenger gidder å vente på Kylian Mbappé er konvertable med sin fremste angrepsstyrke og skal ønske seg mer å spille på i andre posisjoner. Carlo Ancelotti har ved flere anledninger pekt på midtbanen, sikkert med tanke på at en av Europas beste nærmer seg Luka Modric (37) nærmer seg pensjonsalder.

Les: Går etter de store pengene akkurat som Miralem Pjanic

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments