onsdag, august 17, 2022
HjemNyheterMidtsjø og Elabdellaoui får to nye lagkamerater i Galatasaray

Midtsjø og Elabdellaoui får to nye lagkamerater i Galatasaray

Midtsjø og Elabdellaoui får to nye lagkamerater i Galatasaray


Det bekrefter den tyrkiske storklubben på sine hjemmesider.

Mertens var klubbløs etter at kontrakten hans med italienske Napoli gikk ut etter forrige sesong. Torreira forlater Arsenal etter fire år i klubben, der de siste to sesongene har blitt tilbrakt på utlån.

Fredrik Midtsjø ble klar for den tyrkiske klubben tidligere denne uken, mens Omar Elabdellaoui har spilt for klubben siden 2020. Sistnevnte har nylig begynt å spille regelemessig fotball etter en alvorlig øyeskade.

Mertens har spilt over 100 kamper for det belgiske landslaget siden 2011, og den offensive spilleren var en del av Belgias tropp i både VM i 2014 og 2018. Han var i tillegg med det belgiske landslaget i EM både i 2016 og 2021.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments