mandag, august 15, 2022
HjemNyheterSportL’ Equipe: Ikke godkjent til å lede Messi og resten av verdensstjernene

L’ Equipe: Ikke godkjent til å lede Messi og resten av verdensstjernene

Mauricio Pochettino er historie på Parc des Princes uten å ha gjort seg fortjent til en plass i klubbhistorien. Nå er det Christophe Galtier, suksesstreneren fra Lille som snøt PSG for Ligue 1-tittelen i 2020/21, som skal lede Messi og gjengen. Problemet er bare at han ikke er godkjent til jobben.

ifølge L’ Equipe er den nye PSG-manageren ikke godkjent av det franske fotballforbundet (FFF). De internasjonale reglene krever at trenere skal fornye lisensen hvert 3. år, noe Galtier tydeligvis ikke har gjort.

LES: Super-Damsgaard klar for Premier League

L’ Equipe skriver ikke om det får noen konsekvenser for Galter og PSG, men litt snodig er det at en klubb med verdens dyreste tropp og som nettopp har betalt 100 millioner for å sparke forrige manager ikke har orden på detaljer som dette…

LES: Jose Mourinho har brukt magien sin – Roma rykket på lørdag opp som tittelkandidat

 

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments