onsdag, august 17, 2022
HjemNyheterHaaland har en vanvittig statistikk i debut-kampene sine

Haaland har en vanvittig statistikk i debut-kampene sine

Haaland har en vanvittig statistikk i debut-kampene sine


City har betalt cirka 610 millioner kroner for å hente Haaland til Etihad ifølge Manchester Evening News og andre engelske aviser, og de håper at nordmannen skal bidra til at de tar en ny ligatittel og at laget for første gang vinner Champions League.

Se Erling Braut Haalands Premier League-debut på Viaplay med Strim. Skaff deg tilgang her!

City har en brukbar historie når det kommer til spisser. Sergio Aguero scoret 260 mål på 360 kamper i alle turneringer for City, og han er spilleren som har scoret flest mål for klubben noensinne.

De 26 målene Aguero scoret i 2014-2015-sesongen er fortsatt rekord for en City-spiller i løpet av en Premier League-sesong.

Tror du Erling Braut Haaland blir toppscorer i Premier League denne sesongen får du 3,75 i odds

Liverpools Mohamed Salah har rekorden for flest mål av samme spiller i en og samme 38-kampers Premier League-sesong. Han scoret 32 mål i 2017-2018-sesongen. Det er kun to mål bak Andy Cole og Alan Shearer som begge scoret 34 mål i henholdsvis 1993-1994-sesongen og i 1994-1995-sesongen, men i begge de sesongene ble det spilt 42 kamper i Premier League.

Alan Shearer, som nå er fotballekspert hos BBC, tror Haaland vil ta rekorden til Aguero allerede denne sesongen, ifølge Manchester Evening News.

Tror du han klarer det? Nå er det mulig å spille på hvor mange mål Erling Braut Haaland scorer i Premier League denne sesongen.

At Erling Braut Haaland scorer over 22,5 mål i Premier League denne sesongen gir 1,85 i odds

West Ham – Manchester City

Odds: 1. Manchester City målscorer – Erling Braut Haaland 2,65 i odds

Kampstart lørdag 6. august klokken 16.00

Spillestopp kl 15.59 Live odds etter kampstart

London Stadium

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport Premier League Skaff deg tilgang her

Vi tror at Erling Braut Haaland blir Manchester Citys første målscorer. Det spiller du på her til 2,65 i odds

Erling Braut Haaland har for vane å score i debut-kampene. Det vil si han scoret ikke i debuten for moderklubben Bryne, men han var bare 15 år da han fikk sjansen for jærbuene da andredivisjonslaget Vidar ble slått 3-0 i testkamp.

Men han har scoret i alle de andre debutkampene etter det.

Spanderer første måneden med Premier League. Skaff deg tilgang her!

Da han debuterte for Molde som 16-åring i cupkampen mot Volda scoret han 1-0-målet til romsdalingene etter 46 minutter. Kampen endte med 3-2-seier til Molde.

I januar 2019 var Haaland på plass i østerrikske RB Salzburg. Etter seks i Mozart-byen scoret han sitt første mål for sin nye klubb, da Red Bull Salzburg slo det lokale laget USK Anif 8-2 i en treningskamp. 18-åringen kom på banen som innbytter 25 minutter før slutt. 14 minutter senere satte han inn sin første scoring.

Ni måneder senere debuterte en 19 år gammel Haaland i Champions League. Det ble en drømmedebut. Jærbuen scoret hat-trick før pause for Red Bull Salzburg mot Genk. Den første scoringen kom allerede etter 101 sekunder.

Også i Dortmund. scoret Haaland i debuten. Da kom han inn fra benken og scoret tre ganger på 20 minutter mot Augsburg i januar 2020.

Nøyaktig én måned senere scoret nordmannen også to mål i Champions League-debuten for Dortmund mot PSG. Haaland var plutselig en verdensstjerne, og alle de største klubbene i Europa jaktet på ham.

Megamiss mot Liverpool

Nå er han i gang i Manchester City, og tradisjonen tro scoret han i debuten.

Jærbuen brukte bare knappe 12 minutter på å score i sin første kamp for Manchester City.

Men 22-åringen måtte gå målløs av banen da de tapte 1-3 for Liverpool i Community Shield-kampen forrige helg. Da misbrukte jærbuen en kjempesjanse like før slutt. Han skjøt i tverrliggeren og over for nesten åpent mål.

Ca. 297 millioner kroner i Eurojackpot-potten fredag. Her kan du levere kupongen

Vi tror den norske målmaskinen vil revansjere seg i søndagens kamp. Han starter ifølge Manchester Evening News mot West Ham, og statistikken hans i debutkampene gir grunn til å sette penger på Braut Haaland-scoring, men ikke til 1,60 i odds. Det gjør at vi satser på en annen variant.

Vi tror at Erling Braut Haaland blir Manchester Citys første målscorer. Det spiller du på her til 2,65 i odds.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments