torsdag, august 11, 2022
HjemNyheterSportSå lojal til klubben han ikke spiller for lenger at han dropper...

Så lojal til klubben han ikke spiller for lenger at han dropper gigantlønn fra Juventus

Den belgiske spissen Dries Mertens er pr definisjon arbeidsledig. Hans ni sesonger for Napoli er over og hvis vi skal tro italienske medier også ferdig med Serie A.

Dries Mertens og Napoli har forlandet langt på overtid for en forlengelse og hvorfor det ikke ble en avtale er fortsatt ubesvart. – Vel du får helt forskjellige svar avhengig av hvem du spør.

Les: Riqui Puig forlater Barcelona etter åtte år

Den gamle dame satt og ventet hva som ille skje med Napoli ikonet og så snart en åpnet kom var Juventus på pletten med et lønnstilbud på 5 millioner euro i året. Godt over det Mertens fikk i Napoli.

Gazetta dello Sport var raskt ute og fortalte neste stopp for Dries Mertens ville være Juventus, men for noen timer siden kom de med en ny melding som ikke henger på greip. ( En omskrivning av deres egne uttalelser)

«Dries Mertens dropper Juventus – på grunn av hans store lojalitet til Napoli»

Nå står belgieren uten kontrakt og fortsatt på leting etter en ny klubber fordi han ikke ønsker å bli en «Napoli-forræder»

Dries «Ciro» Mertens tilbrakte ni sesonger i Napoli og er klubbens toppscorer gjennom tidene med 148 mål. Kallenavnet Ciro er et vanlig navn i Napoli og er et symbol på byens adopsjon av ham som «en av sine egne».

Les: Mr. Chelsea takker pent nei til Barcelona og forlenger

Andre, inkludert undertegnede tror mer på muligheten som har åpnet seg hos Inter Milan etter det ble klart Alexis Sánchez forlater San Siro.

Les: Arsenal-helten og Manchester United floppen Alexis Sanchez river opp Inter Milan-kontrakten for ny klubb

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments