onsdag, august 17, 2022
HjemNyheterSportNorske tap i sjakkolympiaden – faller på listene

Norske tap i sjakkolympiaden – faller på listene


Magnus Carlsen tok en ny seier i sjakkolympiaden, men kunne ikke hindre at Norge tapte for Australia i åpen klasse. Også kvinnene tapte onsdag.
Verdensmesteren slo Anton Smirnov med svarte brikker i et parti som var over etter 40 trekk. Det ble eneste opptur for de norske mennene i sjette runde. Johan-Sebastian Christiansen spilte riktignok remis mot Justin Tan, men Aryan Tari og Jon Ludvig Hammer tapte begge for lavere rangerte motstandere.
Dermed vant Australia med 2,5 mot 1,5.
Samme utfall ble det for kvinnene i oppgjøret mot Mongolia. Edit Machlik slo Bayarmaa Bayarjargal etter 37 trekk, mens Sheila Barth Stanford spilte remis mot Turmunkh Munkhzul, men det hjalp lite da Maud Rødsmoen og Alena Ayzenberg tapte sine partier.

Les mer

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments