tirsdag, august 16, 2022
HjemNyheterIngen VM-finale for Anne Gine Løvnes

Ingen VM-finale for Anne Gine Løvnes

Ingen VM-finale for Anne Gine Løvnes


Løvnes tok seg mandag videre fra kvalifiseringen med 2.07,24. Hun ble bare nummer fem i sitt sterke heat, men ble en av de fire som gikk videre på tid og hadde åttende beste tid totalt i kvalifiseringen.

De fire beste i hvert av de fem heatene og fire neste tider ga plass i semifinalene. Der forbedret 19-åringen fra Vidar tiden sin, uten at det hjalp. Konkurrentene hadde nemlig skrudd opp farten betydelig.

Abigail Ives fra Storbritannia, som Løvnes løp fortere enn mandag, vant semifinaleheatet hennes på 2.01,92 etter fotofinish med amerikanske Juliette Whittaker. Sistnevnte hadde den beste tiden i mandagens kvalifisering med 2.04,92. Raskest av alle i semifinalene løp sveitsiske Audrey Werro med 2.01,25.

De to beste i hvert heat og to neste tider fikk finaleplass. Løvnes hadde 14. beste tid i semifinalene.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments